MS. Auto

MS. Auto hvid

SERVICES

HVAD KAN VI?

MS. Auto tilbyder en lang række af forskellige services, og understående er derfor kun eksempler. Vi er desuden specialiseret i pladearbejde og rudeskift.

Pladearbejde

Vi er eksperter i pladearbejde med mange års erfaring, og kan i 95% af alle tilfælde rette op på udvendige skader der er sket på din bil. Skulle det ske at lakeringen af din bil også er beskadiget, så samarbejder vi med byens bedsteautolaker som kan matche bilens oprindelige farve, selv hvis den er afbleget en smule af solen. Om du har fået en bule, rids i lakken eller ønsker rustbehandling på ydersiden eller under bilen, så er du i trykke hænder hos os.

Værk opmærksom på hvordan din bil er forsikret, afhængigt af om der er sket en skade forårsaget af dig selv eller en anden. Om det bedst kan betale sig at betale for selvrisikoen, få dækket alle omkostninger via forsikringen eller at betale værkstedet direkte, kan variere i forhold til skadeomfanget om hvordan ulykken skete. Du kan altid kontakte os og få rådgivning, hvis du er i tvivl.

Pladearbejde

Motorarbejde

Motoren er din bils hjerte, og har derfor den vigtigste funktion. Hvis man ikke ligger mærke til faresignaler fra motoren i tide, kan det retultere i dyre reperationer eller endda en komplet udskiftning. Derfor opfordrer vi altid til at man får kigget på eller serviceret mortoren, hvis noget virker forkert. Vi går altid op i at forebygge større reperationer, så du som kunde kan have mere ro i maven omkring din bils tilstand.

Når der er tale om motoren er det netop vigtigt at være ekstra forsigtig, fordi dens funktion er essentiel, og fordi reperationspriserne hurtigt kan stige til månen. Står motoren ikke til at rede på grund af tidligere mangel på service, slitage eller andet, så rådgiver vi gerne om hvor vidt det kan betale sig at få sat ny i eller ej.

Motorarbejde

Skift af dæk/hjul

Vi går bestemt ikke på kompromis med dæk- og hjulservice, og vi skifter lynhurtigt fra sommer til vinterdæk eller omvendt - eller helårs hvis det passer dig bedst. Fordi vores vintre efterhånden er så milde i Danmark, kan mange slippe afsted med at køre på helårsdæk. Dog afhænger det af hvor meget du kører, hvor du kører, eller om der en en speciel lang periode med frost og sne, som resulterer i glatte vejbaner. Hvis du gerne vil være ekstra forsigtig, er det naturligvis at foretrække og køre med vinterdæk om vinteren. Vores samarbejdspartner AutoPlus leverer gode kvalitetsdæk til en fornuftig pris, som passer til dine behov.

Vi anbefaler at du jævnligt er opmærksom på dine dæks tilstand. Det er en god ting at tjekke slitage med en højdeindikator, dæktryk, om bilen "hopper", ligge mærke til om bremselængden forlænges over tid, og om dækkene følger med i glidende bevægelser når rattet drejes. Du er altid selv ansvarlig for at dine dæk vedligeholdes, og husk: ingen andre end dig selv "dæk"ker misligholdelse.

Skift af dæk/hjul

Skift af bremser/kobling

Rent sikkerhedsmæssigt er bilens bremser det absolut vigtigste, og din kobling er essentiel for at kunne skifte gear normalt, og kan hurtigt blive en dyr omgang hvis den ikke serviceres i tide. De er lidt ligesom jing og jang, hvor bremserne har den modsatte funktion af koblings samarbejde med speederen. Det er dog selvfølgelig ikke noget du skal være opmærksom på, hvis du har en bil med automatgear.

Som bilist skal du både være opmærksom på symptomerne på nedslidte bremser eller en nedslidt kobling. Hvis dine bremser begynder at larme, blive varme, hænge eller sidde fast, hvis bilen trækker skævt eller at bremsepedalen kan trykkes helt i bund, så er det tid til at få kigget på dem. Med din kobling derimod skal du være opmærksom på hvis det hviner fra eller ved koblingen, hvis din motorlyd begynder at stige eller falde når du holder stille i frigear, hvis der lugter brændt eller det er svært at træde koblingen i bund, og hvis koblingen rusker i igangsætning eller udsender mislyde ved gearskift.

Skift af bremser/kobling

Rudeskift

Ligesom pladearbejde er vi eksperter i rudeskift. Vi har erfaring med at skifte ruder på en lang række af biler og varevogne, og sørger for altid at sætte kvalitetsglas i.

Vi anbefaler ikke at skifte rude før den påvirkes af eventuelle stenslag, eller er direkte knust. Mindre stenslag kan man godt køre rundt med, så længe de ikke udvikler sig med tiden, har lavet huller igennem ruden eller blokerer for udsynet. Hvis vi opdager at en rude i din bil har en kritisk tilstand, selv hvis du er kommet for at få lavet noget helt andet, vil vi med det samme anbefale dig at få skiftet den. Et alternativ til en komplet udskiftning kan dog nogle gange være at afdække stenslag med det samme hvis de ikke er for store, for at undgå fugt.

Et tip til når du skraber din rude om vinteren er, at du aldring må ligge din skraber et sted hvor der kan sætte sig små sten og sandkorn fast på skaftet, da du på den måde kan risikere at lave adskillige små ridser i glasset.

Rudeskift

Klargøring til syn

Når vi klargører din bil til syn gennemgår vi alt på den, så du er sikker på at den slipper igennem. Alt fra lamper, støddæmper, dæk, bremser, kobling, håndbremse, væsker, teknik og bilens generelle tilstand i forhold til skader. Derfor kan prisen også være meget variende, alt efter om der skal laves noget på bilen, og hvad det måtte være.

Når vi klargør din bil til syn laver vi kun noget på den, som vi ved ikke ville gå igennem til syn - medmindre der er aftalt andet, og hvor du som kunde selvfølgelig får en briefing før vi går i gang.

Klargøring til syn

Vil du gerne høre nærmere om andre services, eller har du spørgsmål?